Shaker Classic PEP


Prijs op aanvraag

Westfalen Medical - een verademing
Totaalleverancier voor respiratoire therapieën
Snelle levering aan huis
Toegankelijke customerservice
Contracten met alle zorgverzekeraars

Omschrijving

De Shaker Classic is eenvoudig in gebruik en een zeer effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastzittend bronchiaal slijm. De werking is gebaseerd op de uitademing: bij het uitblazen verplaatst de lucht een stalen kogeltje. Dit veroorzaakt trillingen die in de borstholte een kloppend gevoel opwekken. Daardoor raakt het vastzittend slijm langzaam los en kan het opgehoest worden (PEP-Oscillatie techniek). De Shaker Classic is de eerste en meest basale uitvoering van de Shaker.

Het mondstuk van harde kunststof heeft een ovale opening en is draaibaar. Daardoor is het te gebruiken in verschillende houdingen, inclusief zijligging.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan pepinformatie@westfalen.com.


Specificaties

SKU 8604020

Voor optimale ondersteuning van uw luchtwegtherapie hebt u baat bij mensen die weten hoe het werkt. Een leverancier die topproducten levert en die ook nog eens oog en oor heeft voor uw vragen en wensen. Die partij vindt u in ons. Westfalen Medical, een verademing.

Ilona Stoel

PEP-specialist