Unieke PEP-therapie

Een leverancier die topproducten levert. Een partner met verstand van zaken, die naar u en uw patiënt luistert. Die snel en efficiënt werkt. Die organisatie vindt u in ons, Westfalen Medical. Een betere basis voor de PEP-therapieën die u voorschrijft kunt u zich niet wensen. Niet alleen voor uw patiënten een verademing.

Alle respiratoire therapieën onder één dak

Wij bieden u overigens meer dan alleen de apparatuur voor PEP-therapieën. Bij ons bent u eveneens aan het juiste adres voor zuurstof-, PAP- en verneveltherapie. Alle respiratoire therapieën onder één dak. U vraagt ze eenvoudig aan via uw persoonlijke, uiterst veilige aanvraagportaal.

Eén vast aanspreekpunt

Onze voelsprieten in het veld zijn de accountmanagers, die elk een regio onder hun hoede hebben. Ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Onze accountmanagers zijn medisch opgeleid. Dat geeft ze de handvatten om op niveau met u te kunnen sparren. Uiteraard staan ze open voor uw vragen en wensen. Verder kunt u altijd een beroep doen op de knowhow van onze praktijkgerichte customerservice. De lijnen van u naar ons en andersom houden we het liefst zo kort mogelijk.

Instructie

In de praktijk worden patiënten in het ziekenhuis geïnstrueerd over het volgen van de PEP-therapie. Voor de meeste is dat voldoende om overweg te kunnen met het apparaat dat wij naar ze opsturen. Bij vragen kunnen ze altijd terecht bij onze customerservice.  

De kenmerken van onze PEP-therapie uitgelicht

  • al uw therapieën vraagt u eenvoudig en veilig aan via uw persoonlijk account in ons aanvraagportaal;
  • landelijke dekking;
  • vaste accountmanager;
  • toegankelijke, praktijkgerichte customerservice;
  • voor PEP (en verneveling) is een eigen depot op uw poli mogelijk. Kiest u hiervoor, dan geeft u de patiënt de apparatuur direct mee naar huis.

Zekerheid - Gemak - Tijdwinst

De meerwaarde van Westfalen Medical vertaalt zich naar zekerheid, gemak en tijdwinst. Ook voor u. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijke informatie.