Aanvragen PEP-therapie

Onderstaand treft u 3 manieren aan om uw PEP-therapie aan te vragen. De meest effectieve en de veiligste manier van aanvragen vindt u onder optie 1, ons digitaal en beveiligd aanvraagportaal. 

  1. Uw PEP-therapie vraagt u bij voorkeur aan via ons digitaal en beveiligd aanvraagportaal. Hiervoor maakt u eenmalig een account aan. Zit u voor uw volgende aanvragen niet te wachten op repeterend invulwerk, dan is het aanvraagportaal de meest effectieve en bovendien de veiligste manier van aanvragen. Ga direct naar het aanvraagportaal.

  2. Een andere mogelijkheid voor het indienen van uw aanvraag is het digitale invulformulier. Sinds 1 januari 2019 is ook op een digitale therapieaanvraag uw handtekening verplicht. Ondertekenen is eenvoudig. U doet dit met de muis in het desbetreffende vakje.

  3. Tot slot kunt u uw aanvraag ook nog versturen via de fax. Het aanvraagformulier downloadt u hier. Zorg dat u het formulier volledig invult en ondertekent. Alleen dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.